Zemplén Reuma Centrum

Nem fáj semmi :)

 • Címlap
 • Szolgáltatásaink
 • Hírek, aktualitások
 • Rólunk
 • Referenciáink
 • Kapcsolat
  • Dr. Csőre Gyula
  • Hírlevél feliratkozás

   Iratkozz fel most

   hogy időben értesülhess híreinkről, aktualitásainkról!   Joomla : Zemplén Reuma Centr

Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Dr. Csőre Gyula

Elérhetőségek

Kapcsolattartó képe
Cím:
Eötvös u. 10. fsz. 5. Sárospatak 3950 Hungary

Telefon: +36 70 376 78 26

http://www.zemplenreuma.hu

Kapcsolat űrlap

E-mail küldése. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

Egyéb információk

Egyéb információk:

Rendelési idő: kedd, csütörtök 16.00-20.00.
Illetve egyeztetett időpont szerint.
Bejelentkezés : 06703767827, +36703767827


Reumatológus főorvos, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, manuálterapeuta orvos vagyok. Emellett a Prémium diéta orvosa.

1996-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Reumatológiai majd mozgásszervi rehabilitációs szakorvosi diplomát szereztem. Ezen felül manuál terápiás orvosi végzettséggel is rendelkezem. Korábban több Dunántúli Megyei és Országos intézményben is dolgoztam, többek között a Hévízi Reuma Kórházban. Két éve érkeztem Zemplénbe azzal a felkéréssel, hogy a Sátoraljaújhelyi kórházban fejlesszem a reumatológiai fekvő beteg ellátást. Kórházi munkám mellett létrehoztam saját orvosi vállalkozásomat a Zemplén Reuma Centrumot, azzal a céllal, hogy a mozgásszervi betegségek ellátásában a lehető legmodernebb és leghatékonyabb gyógyító eljárásokat tudjam pácienseimhez eljuttatni.

Családommal együtt Sárospatakon élek.

A rendelő alap szolgáltatása a mozgásszervi betegségek reumatológiai ellátása. A fájdalom terápia széles eszköztárát alkalmazom. A diagnosztikát izületi lágyrész ultrahang is segíti. A gyógyszeres, injekciós, infúziós ellátás mellett, a modern fizioterápia, magnetoterápia, ultrahang, elektroterápia, lágy lézerkezelés is fontos szerephez jut. Az ellátásban orvosi manuális medicinát is alkalmazok, mely szintén kiválóan „bevethető” számos mozgásszervi betegségben. Régebben a népgyógyászatban „csontkovácsolásnak” hívták ezt az eljárást. Ma azonban egyetemi akkreditációval, több éves tanulás után lehet az orvosból „kézzel gyógyító”, manuál terapeuta. Alkalmazásával akut és krónikus gerincbántalmak is rendkívül hatékonyan orvosolhatóak.

Ma a 21. században az egészséges életmódra, táplálkozásra is hangsúlyt fektetünk a gyógyításban. Az elhízás, túlsúly Magyarországon népbetegség, számos betegség alapját képezi. A térségben először vezettem be egy nagyon sikeres orvosi fogyókúra programot. A Zemplén Reuma Centrumban alkalmazott Prémium Health koncepció egy bevált, német „arany standard” az elhízás, túlsúly megszüntetésében, kezelésében.

Ma a 21. században az egészséges életmódra, táplálkozásra is hangsúlyt fektetünk a gyógyításban. Az elhízás, túlsúly Magyarországon népbetegség, számos betegség alapját képezi. A térségben először vezettem be egy nagyon sikeres orvosi fogyókúra programot. A Zemplén Reuma Centrumban alkalmazott Prémium Health koncepció egy bevált, német „arany standard” az elhízás, túlsúly megszüntetésében, kezelésében.

A mozgásszervi betegek gyógyításában a jóga is jelentősséggel bír, mint alternatív mozgásterápia. Lehetőség van csoportos és egyéni jógaórákon is részt venni. A jóga sikeresen alkalmazható mind a fogyás során, mind az elért testsúly megtartásában is. A helyes életmódváltásnak, harmonikus energia egyensúlynak és táplálkozási ritmusnak nagyszerű katalizátora a rendszeres jóga, melynek segítségével folytatódik az izomzat és a szervezet erősítése a lelki egyensúly megszerzése.

Az elhízás megszüntetése, az életmód és táplálkozás helyes változtatása, a jóga, a fittnesz mind szerves részét képezik korunk fejlődő orvostudományi ágának az anti-aging vagy healthy aging medicínának, mely alapvető céljának az egészség megőrzését, az egészségben öregedést tűzte ki. Diagnosztikus és terápiás eszközrendszerével az un. funkcionális betegségek ellen küzd, melynek eredménye a szervezet optimális működése, a betegség kialakulásának megelőzése. A Zemplén Reuma Centrumban a jövőben kialakításra kerül más szakmák bevonásával a healthy aging medicina, mely elérhető lesz betegeink számára.

Szabaduljon meg fájdalmától és felesleges kilóitól!

 

Ön itt van: Home Kapcsolat Dr. Csőre Gyula